Inarin näkyvyysalueelle kolme uutta täytelähetintä

kirjoittanut

kategoriassa

Digita-logoDigita on avannut kolme uutta täytelähetintä Inariin ja Utsjoelle. Uudet lähettimet parantavat tv-vastaanottoa Inarin pääaseman alueella. Täyteasemat sijaitsevat Jänispäässä, Nuvvuksessa ja Näätämössä. Niiden kautta lähetetään kanavanippujen A ja B lähetyksiä.

Jänispään täytelähetinasemalta A-kanavanipun ohjelmat lähetetään kanavalla 23 (keskitaajuus 490 MHz) ja B-kanavanipun ohjelmat kanavalla 30 (keskitaajuus 546 MHz). Nuvvuksen täytelähetinasemalta A-kanavanippu lähetetään kanavalla 30 (keskitaajuus 546 MHz) ja B-kanavanippu kanavalla 33 (keskitaajuus 570 MHz). Näätämön täytelähetinasemalta A-kanavanipun lähetykset tapahtuvat kanavalla 27 (keskitaajuus 522 MHz) ja B-kanavanipun kanavalla 37 (keskitaajuus 602 MHz).

TV-katsojan kannattaa suunnata vastaanottoantenni uutta täytelähetinasemaa kohti, mikäli tv-lähetysten vastaanotto ei onnistu pääaseman suunnalta. Lisäksi kannattaa varmistaa, että vastaanottoantennijärjestelmä täyttää sille asetetut vaatimukset.

Hukala.net