Iskelmä laajeni Hyvinkäälle

kirjoittanut

kategoriassa

Iskelmä-logoIskelmä-radiokanavan Vihdissä sijainnut lähetin on torstaiaamuna siirtynyt palvelemaan kuuntelijoita Hausjärven Erkylään. Taajuudella 105,6 MHz toimivan lähettimen siirto parantaa aseman kuuluvuutta erityisesti Hyvinkään ja Riihimäen seuduilla. Iskelmä Hyvinkää saa myös omat paikallisuutiset, jotka lähetetään viidesti päivässä. Uutiset toteutetaan yhteistyössä Aamuposti-sanomalehden kanssa ja ne kuullaan kahden tunnin välein klo 09.30 alkaen.

– Tämä on meille loistava uusi alue. Radion kuuluvuus Hyvinkään ja Riihimäen alueella on ollut heikko, joten nyt saamme tämän ison ja merkittävän eteläsuomalaisen talousalueen mukaan lähetystemme piiriin. Alueella on ollut runsaasti Iskelmän ystäviä ja palautetta kuuluvuudesta on tullut jatkuvasti aina tähän päivään saakka. Hienoa, että asia saadaan nyt kuntoon ja samalla varmistuu se, että kuuluvuus autovastaanottimissa on hyvä kolmostiellä Helsingistä pohjoiseen ajettaessa, iloitsee Iskelmän ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Hukala.net