Valtioneuvosto: Classic Radiota ei korvata Nappularadiolla

kirjoittanut

kategoriassa

Classic Radio -logo4Radion omistama Profiso ei saa hakemaansa muutosta valtakunnalliseen toimilupaansa, päätti valtioneuvosto torstaina yleisistunnossaan. Yhtiö olisi korvannut Classic Radion lapsille suunnatulla radioasemalla, jollaista se on väliaikaisilla toimiluvilla sekä nettiradiona pyörittänyt Nappularadio-nimellä. Valtioneuvosto ei hyväksynyt muutoshakemusta, koska toimiluvan muutos olisi ollut liian perusteellinen.

Metroradio Finland Oy myi tappiollisena toimineen Classic Radion 4Radio Oy:lle kesäkuussa. Ensimmäisen kerran omistajan vaihtoa yritettiin huhtikuun lopussa, mutta valtioneuvosto katsoi tuolloin, ettei 4Radiolla ole tarvittavaa varallisuutta aseman pyörittämiseen. 5. kesäkuuta toimiluvan siirto kuitenkin hyväksyttiin yhtiön parantuneen taloudellisen tilanteen ansiosta.

Hukala.net – ess.fi