Maksuton tv-tarjonta netissä kasvaa: JIMille netti-tv

kirjoittanut

kategoriassa

JIM-logoNelonen Median JIM-televisiokanava aloittaa lokakuun alussa oman maksuttoman netti-tv-palvelunsa. Lanseeraus on merkittävin sitten YLEn Areenan, sillä suurin osa Jimin ohjelmistosta on katsottavissa netin kautta tunnin kuluttua ohjelman televisioesityksestä. Kukin ohjelma näkyy netissä viikon ajan. Ohjelmien katsominen onnistuu kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä ja selaimilla. Rekisteröitymistä palveluun ei vaadita.

Tv-ohjelmien katselu netin välityksellä on lisääntynyt ja sitä kautta lisännyt myös television katselua. Nelonen Media näkee netti-tv-palvelun tuomisen maksuttomana kuluttajien saataville hyvänä palveluna. Netti-tv:tä rahoitetaan mainostuloin, joten se on myös väylä uudenlaiselle mainonnalle.

JIMin nettitelevision tarjontaan kuuluvat muun muassa suositut JIM D -dokumentit, matkailuun, vapaa-aikaan sekä remppaamiseen liittyvät sarjat sekä kausittain vaihtuvat suosikkisarjat kuten vaikkapa Gene Simmonsin sukukalleudet. JIMin netti-tv löytyy osoitteesta www.jimtv.fi/nettitv.

Hukala.net