Järviradio haluaa yhden toimiluvan

kirjoittanut

kategoriassa

Järviradio-logoJärviradio on jättänyt liikenne- ja viestintäministeriöön hakemuksen toimilupien yhdistämisestä. Järviradion tavoitteena on toimia jatkossa yhdellä toimiluvalla. Tähän asti radiolla on ollut kaksi erillistä toimilupaa Pohjanmaalle ja Keski-Suomeen. Ohjelma on kuitenkin ollut samaa molemmilla lupa-alueilla.

Järviradion piti aloittaa paikalliset lähetykset Jyväskylän, Pihtiputaan ja Viitasaaren taajuuksilla syksyn aikana Viestintäviraston pyydettyä selvitystä lupaehtojen vastaisesta toiminnasta. Järviradion olisi kuulunut lähettää erillistä ohjelmaa vähintään kuusi tuntia joka arkipäivä jo viime vuoden alusta alkaen. Viestintävirastolle selvityspyynnön teki Keski-Suomessa toimiva radioyhtiö.

Toimitusjohtaja Markku Mäenpään mukaan paikallislähetyksiä ei aloiteta, vaan Järviradio hakee yhteistä lupaa molemmille lupa-alueille.

Hukala.net