Jukolan viesti näkyy ja kuuluu vahvasti

kirjoittanut

kategoriassa

Ensi viikonloppuna Tampereen Teiskossa kilpailtava suunnistuksen Jukolan viesti välitetään kattavasti radiossa, televisiossa ja netissä. YLE Radio Suomi ja sen Pirkanmaalla kuuluva Tampereen Radio seuraavat kisatapahtuman valmistelua tiiviisti koko viikon. Kisapaikalla Teiskon Kaanaassa välitetään lisäksi kilpailukuulutuksia ja liikennetiedotuksia erillisen Radio Jukolan kautta.

Radio Suomi selostaa sekä naisten Venlojen viestin että miesten kilpailun lauantaina ja sunnuntaina suorassa lähetyksessä. Lisäksi Tampereen Radio lähettää koko lauantain maakuntalähetyksen kilpailukeskuksesta. Molemmat viestit lähetetään suorana myös Urheilukanavalla. Lisäksi kilpailun etenemistä voi seurata kisapaikalle pystytettävästä screenistä, jonka kuva kenttäkuulutuksineen lähetetään myös internetissä.

Jukola-tapahtumaan saapuneita palveleva Radio Jukola lähettää taajuudella 103,1 MHz yhden kilowatin teholla. Ohjelmassa on perjantai-iltaan asti musiikkia ja Jukola-järjestäjien kanssa yhteistyötä tekevien seurakuntien ohjelmaa. Radio Jukola lähettää kisavieraille liikennetiedotuksia ja toimii tapahtuman ajan kilpailukuulutusten välityskanavana. Kuulutuksia lähetetään kilpailujen ajan suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Jukolan viesti kilpaillaan tänä vuonna 60. kerran. Kilpailuihin osallistuu 2425 joukkuetta. Kilpailijoita, huoltohenkilöitä ja katsojia odotetaan paikalle 30 000 – 40 000.

Hukala.net