Radio Elvi kuuluu viikon Kainuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Nuorten viestintäleirin paikallisradio Radio Elvi on aloittanut lähetykset Kainuussa sunnuntaina. Radio Elvi kuuluu Sotkamon radioaseman kautta ensi viikon perjantaihin asti lähes koko Kainuun alueella ja osassa Pohjois-Savoa taajuudella 90,0 MHz. Ohjelmaa lähetetään ympäri vuorokauden. Radio ottaa vastaan kuuntelijaraportteja.

Leiri pidetään Paltamon Savirannassa, jossa leiriläiset pääsevät tutustumaan radio-ohjelmien tekemiseen. Radio Elvi pyrkii soittamaan 90-prosenttisesti suomalaista musiikkia, joka käsittää laajan repertuaarin erilaisia tyylejä ja esittäjiä. Radio Elviä eivät sido minuuttiaikataulut eivätkä tuoreimmat hittilistat, vaan nuoret voivat viihdyttää kuulijoita myös niillä kappaleilla, joita radiosta ei muuten kuulisi.

Elokuva- ja videoyhdistys Kainuun Elvi ry on perustettu vuonna 1984. Yhdistyksen tehtävänä on kehittää ja ylläpitää elokuva- ja videokulttuuria Kainuussa. Tehtävänkuva on viime vuosien aikana laajentunut myös sähköiseen viestintään. ELVI ry:n pääpainoalueet ovat viestintäleiritoiminta, videoharrastajille suunnattu koulutus sekä opintomatkat. Radio Elvi on toiminut leiriradiona vuodesta 1991.

Kaksi illanvirkkua viestintäleiriläistä pitämässä ohjelmaa illanvirkuille Radio Elvin studiossa (Kuva: Arto Moilanen).
Kaksi illanvirkkua viestintäleiriläistä pitämässä ohjelmaa illanvirkuille Radio Elvin studiossa (Kuva: Arto Moilanen).

Hukala.net