Maksukanavia ilmaiseksi kaapelikodeissa viikonlopun ajan

kirjoittanut

kategoriassa

Kymmenet maksukanavat näkyvät kaapelikodeissa ilmaiseksi tänä viikonloppuna. Kanavat aukeavat tänään kello 18 ja sulkeutuvat maanantaiaamuna. Maksukanavien seuraamiseen riittää digisovittimella varustettu televisio, erillistä ohjelmakorttia tai tilausta ei tarvita. Joissain laitteissa kanavahaku saattaa olla tarpeen.

Ilmaisviikonlopun kanavatarjonta vaihtelee alueittain. Ilmaisen viikonlopun tarjoavat kaapeli-tv-yhtiöt sekä Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliiton FiCom yhdessä tekijänoikeusjärjestöjen kanssa.

FiComin mukaan kaapelitelevisioliittymiä on Suomessa yli 1,3 miljoonaa. Tämä on yli puolet kaikista maan televisiotalouksista. Noin joka viidennessä kaapelitaloudessa katsellaan myös maksukanavia. Maksukanavien tilaajien määrä kaapeliverkoissa kasvoi vuonna 2007 kolmatta vuotta peräkkäin.

MTV3