Radio Moreeni aloitti nettilähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Moreeni logo Tampereen yliopiston paikallisradio Moreeni on aloittanut lähetykset internetissä. Radio Moreeni uudisti nettisivujaan helmikuussa, jolloin sivuille lisättiin mahdollisuus tilata aseman puheohjelmia podcasteina. Lisäksi Radio Moreeni julkaisee verkkosivuillaan myös omia paikallisia uutisia tekstimuodossa. Radio Moreeni kuuluu Tampereen seudulla taajuudella 98,4 MHz.

Sen sijaan Kainuussa ja Koillismaalla kuuluva Radio Kajaus ei ole näillä näkymin aloittamassa nettilähetyksiä. Kajauksesta kerrotaan, että tekijänoikeusjärjestö Gramex on hinnoitellut nettilähetykset niin, että palvelun käynnistäminen ei ole taloudellisesti kannattavaa ainakaan toistaiseksi. Myöskään Salossa toimivan Salon Alueradio Oy:n kanavat eivät toistaiseksi kuulu netin kautta.

Hukala.net