Radio Sputnik tekee comebackin

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Sputnik logoVenäjänkielisille kuuntelijoille suunnattu Russkoje Radio Helsinki muuttaa nimensä takaisin Radio Sputnikiksi. Nimenmuutos johtuu vuodenvaihteessa tapahtuneesta yhteistyökumppanin vaihdoksesta. Sopimus Russkoje Radion kanssa päättyi ja uusi yhteistyösopimus solmittiin Radio Majakin kanssa. Russkoje Radio Helsinki -nimellä asema ehti toimia vajaan vuoden.

– Ohjelmistossa muutos kuuluu myös, sillä paluun ovat tehneet oma radioshowmme, The Razum Show arkipäivisin kello 16-18 sekä kansainvälisen musiikin soitto kanavallamme. Aikaisemmin musiikki ja ohjelmat olivat ainoastaan venäjänkielisiä, kommentoi Sputnikia operoivan Radio Satellite Finland Oy:n toimitusjohtaja Tommi Hämäläinen.

Radio Sputnik kuuluu Helsingissä, Porvoossa, Kotkassa ja Lappeenrannassa. Asemalla on tällä hetkellä voimassa myös tilapäinen toimilupa kolmessa Pohjois-Suomen hiihtokeskuksessa.

Hukala.net