Radio Hami pystyyn talkoilla

kirjoittanut

kategoriassa
Radio Hamin keskiaaltoantenni Turun Hirvensalossa.

Radio Hamin keskiaaltoantenni Turun Hirvensalossa (Kuva: Tero Toivonen).

Suomen Radioamatööriliiton kesäleirin paikallisradio Radio Hami toimi tänä vuonna Turussa 13.-16.7.2006. Kyseessä oli Radio Hamin 15-vuotisjuhlalähetys, sillä ensimmäisen kerran asema oli äänessä SRAL:n kesäleirillä Jämsän Himoksella vuonna 1991. Turussa Radio Hamilla oli käytössä FM-taajuus 88,5 MHz (500 W) ja AM-taajuus 1584 kHz (100W). Molemmat taajuudet lähettivät samaa ohjelmaa, jota tuotettiin kesäleirin tukikohdasta Turun messukeskuksesta Artukaisten kaupunginosasta.
Hukala.net seurasi Radio Hamin lähettimen asentamista lähellä leiripaikkaa Turun Mälikkälässä sekä vieraili radion studiossa ja Turun Hirvensalossa sijaitsevalla AM-asemalla perjantaina toisena leiripäivänä. Kuvagalleria kertoo, millaisella tekniikalla Radio Hamia tänä kesänä tuotettiin.