Kaupunkiradio-logoOppilaitosten ja Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen yhdessä tuottama Kaupunkiradio aloittaa lähetykset maanantaina 29. helmikuuta taajuudella 102,0 MHz. Kaupunkiradio lähettää  Laajasalon opiston, Metropolia ammattikorkeakoulun, Helsingin kaupungin Nuorisoasiainkeskuksen, Vaskivuoden lukion ja Kallion lukion tekemiä lähetyksiä 21.5. saakka. Lähetyksiä voi kuunnella ULA-taajuuden lisäksi Kaupunkiradion nettisivuilla ja ensimmäistä kertaa myös Radiot.fi-palvelussa.

Kaupunkiradion ensimmäisen viikon ajan ohjelmatuotannosta vastaavat Laajasalon opiston radiotoimittajat. Toisesta viikosta alkaen mukaan tulevat myös Metropolia ammattikorkeakoulun televisio- ja radiotuotannon opiskelijat. Metropolia ja Laajasalo tuottavat lähetyksiä vuoropäivinä maalis-huhtikuussa. Toukokuussa äänessä ovat myös Nuorten toimitakeskus Happi sekä Vaskivuoren ja Kallion lukiot.

Suoraa kuvalähetystä studiosta ja tapahtumista voi seurata Kaupunkiradion Periscope-kanavalla. Asema on aktiivinen myös Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa.

Mediamonitori

Kommentit

-1 #1 Pasi Komsi 03.03.2016 21:43
No, eipä taida olla Radiot.fi-palvelussa .
Täältä se kyllä löytyy: livetaajuus.fi/radio/kaupunkiradio/

Siellä on kaikki radiot (kotimaiset).
Eikä rahoiteta YLE verolla.

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.

Facebook-ryhmä