Love FM:n lähetin Nokialle

kirjoittanut

kategoriassa

Viime marraskuussa radion ohjelmistoluvan neljälle paikkakunnalle Viestintävirastolta saanut Love FM voi aloittaa lähetykset Nokialta Tampereen sijaan. Viestintävirasto on hyväksynyt hakemuksen, jossa Love FM Oy esittää lähetyspaikkakunnan muuttamista. Love FM:n udistettu ohjelmistolupa on voimassa vuoden 2019 loppuun.

Love FM:n toimilupa koskee taajuuskokonaisuutta 13 eli taajuuksia Jyväskylässä, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Viestintäviraston päätöksen mukaan Tampereen taajuuden 95,3 MHz siirtäminen Nokialle ei vaikuta olennaisesti kanavan peittoalueeseen Tampereen seudulla.

Love FM kaavailee alotitavansa lähetykset Nokialta, koska se aikoo käyttää Järviradion kanssa samaa mastoa.

Mediamonitori – Viestintävirasto {jcomments off}