Nova-logoAiemmin kuluvana vuonna konseptinsa uudistanut Radio Nova jatkaa uudistuksia. Nyt on vuorossa kanavan brändi ja osana brändiuudistusta kanava tunnetaan jatkossa nimellä Nova. Digitaalinen Nova on tänä päivänä paljon muutakin kuin FM-radio, joten nimenmuutos on perusteltu. Nova on ollut pitkään puhekielessä käytetty termi ja nyt siitä tulee virallinen, kerrotaan MTV:n tiedotteessa.

Kanavan visuaalinen ilme uudistuu uuden brändin myötä.

– Novan visuaalinen ilme päivitetään vastaamaan uutta nimeä. Kanava näyttäytyy modernina ja raikkaana ollen tiivis osa MTV:n brändiperhettä. Radiota ei unohdeta, logossa on jatkossakin radioon kuuluva olennainen ja tunnistettava elementti, joka visualisoituu radiosta tuttuina ääniaaltoina, MTV:n markkinointijohtaja Anu Perrotta kertoo.

Uudistunut Nova on lanseerattu tänään keskiviikkona 22.4. Lanseeraus on vahvasti esillä jokaisessa MTV:n mediassa.

Mediamonitori - Marmai

Kommentit

+28 #1 mikko 22.04.2015 21:25
samaa paskaa mutta uudessa paketissa?
vai?
+41 #2 seppo julin 23.04.2015 12:49
"Digitaalinen Nova on tänä päivänä paljon muutakin kuin FM-radio, joten nimenmuutos on perusteltu"
- Voisiko noi novat sun muut siirtyä kokonaan sinne nettiin, mitä koko ajan toitottavat ja jättää FM taajuudet niille, jotka oikeasti haluavat tehdä ja kehittää radiota.
+42 #3 Vesku 04.05.2015 20:21
Toivottavasti Radio Novan kotisivujen uudeksi osoitteeksi tulee www.mtv.fi/nova tai www.nova.fi, koska Radio Nova on muuttunut Novaksi.

Aiheen kommentointi on lukittu. Uusia kommentteja ei oteta vastaan.