Radio Novasta tuli Nova

kirjoittanut

kategoriassa

Nova-logoAiemmin kuluvana vuonna konseptinsa uudistanut Radio Nova jatkaa uudistuksia. Nyt on vuorossa kanavan brändi ja osana brändiuudistusta kanava tunnetaan jatkossa nimellä Nova. Digitaalinen Nova on tänä päivänä paljon muutakin kuin FM-radio, joten nimenmuutos on perusteltu. Nova on ollut pitkään puhekielessä käytetty termi ja nyt siitä tulee virallinen, kerrotaan MTV:n tiedotteessa.

Kanavan visuaalinen ilme uudistuu uuden brändin myötä.

– Novan visuaalinen ilme päivitetään vastaamaan uutta nimeä. Kanava näyttäytyy modernina ja raikkaana ollen tiivis osa MTV:n brändiperhettä. Radiota ei unohdeta, logossa on jatkossakin radioon kuuluva olennainen ja tunnistettava elementti, joka visualisoituu radiosta tuttuina ääniaaltoina, MTV:n markkinointijohtaja Anu Perrotta kertoo.

Uudistunut Nova on lanseerattu tänään keskiviikkona 22.4. Lanseeraus on vahvasti esillä jokaisessa MTV:n mediassa.

Mediamonitori – Marmai


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radio Novasta tuli Nova”

 1. samaa paskaa mutta uudessa paketissa?
  vai?

 2. seppo julin avatar
  seppo julin

  ”Digitaalinen Nova on tänä päivänä paljon muutakin kuin FM-radio, joten nimenmuutos on perusteltu”
  – Voisiko noi novat sun muut siirtyä kokonaan sinne nettiin, mitä koko ajan toitottavat ja jättää FM taajuudet niille, jotka oikeasti haluavat tehdä ja kehittää radiota.

 3. Toivottavasti Radio Novan kotisivujen uudeksi osoitteeksi tulee http://www.mtv.fi/nova tai http://www.nova.fi, koska Radio Nova on muuttunut Novaksi.