Yle Uutisille ja Yle Urheilulle uusi studio – visuaalisen ilmeen ja audiomaiseman uudistukset käyttöön ensi viikolla

kirjoittanut

kategoriassa

Yle Urheilu ja Yle uutiset siirtyvät uuteen aikaan, kun ne ottavat uudet studiot käyttöön 10. kesäkuuta. Samalla uudistuvat brändien ilmeet ja äänimaailmat. Kyseessä on suurin uudistustyö yli kymmeneen vuoteen. Uudessa studioympäristössä toimivat Yle Uutiset, A-Studio, Ylen aamu, Yle Sää, Urheiluruutu, TV-nytt, Sportnytt ja erityisuutiset. Uudistuksessa panostetaan entistä vahvemmin visuaaliseen sisällöntuotantoon.

Uudistuksen yhteydessä Svenska Yle, Yle Uutiset ja Yle Urheilu saavat nykyaikaisen ja eri kanavissa toimivan ilmeen. Muutos näkyy logoissa, väri- ja äänimaailmoissa, ohjelmatunnuksissa sekä muissa visuaalisissa elementeissä. Uudistuksella pyritään helpottamaan Ylen uutis- ja urheilusisältöjen löydettävyyttä kanavasta riippumatta.

Mediamonitori – Yle