MTV:n Tekstikanava loppuu huhtikuun alussa

kirjoittanut

kategoriassa

MTV lakkauttaa Tekstikanavan toiminnan ensi viikon torstaina, jolloin teksti-tv pimenee MTV:n tv-kanavilla. Tekstikanavan päivittäminen päättyy jo maaliskuun lopussa, mutta kuluttajapalvelut ovat toiminnassa Tekstikanavan loppuun asti.

MTV päätyi lopettamaan Tekstikanavan toiminnan viime lokakuussa päättyneiden muutosneuvottelujen seurauksena. Lopetuksen kohteena ovat myös MTV:n radiouutiset, joiden viimeinen lähetys kuullaan torstaina 4. huhtikuuta.

MTV:n Tekstikanava aloitti toimintansa MTV3-kanavalla 1990-luvun alkupuolella.

Mediamonitori – MTV Uutiset

Aiheeseen liittyvää: Uutinen MTV:n tekstitelevision aloituksesta Helsingin Sanomissa vuonna 1993 (maksullinen artikkeli)


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *