Radio Keskisuomalainen lisää kulttuuri- ja urheilutarjontaa kevään ja kesän aikana

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Keskisuomalainen panostaa alkavan kevään ja kesän aikana entistä enemmän alueelliseen kulttuuriin, ajankohtaisaiheisiin ja urheiluun. Kanavalla aloittavat uusi keskusteluohjelma Toriparlamentti, kulttuuriohjelma Kulttuuri Corner ja musiikkiohjelma Rytmiryhmä. Näiden lisäksi kanava tarjoilee selostuksia pesäpallon ja jalkapallon paikallisotteluista ja naisten Superpesiksestä.

Radio Keskisuomalaisen päätoimittajan Jari Lindströmin juontama Toriparlamentti pureutuu Keski-Suomen ajankohtaisaiheisiin tortaisin. Keskusteluohjelmassa on vaihtuvien asiantuntijavieraiden lisäksi vakituisia keskustelijoita.

Kulttuuri Cornerissa maanantaisin toimittaja Maiju Jokinen tutustuu maakunnan kulttuuri-ilmiöihin. Musiikin erikoisohjelma Rytmiryhmässä torstai-iltaisin vuorottelevat toimittaja Juho Hämäläinen ja päätoimittaja Lindström. Ohjelmassa musiikkia soitetaan useista eri genreistä.

Pesäpallon paikallisottelut miesten Ykköspesiksessä Jyväskylän Kirin ja Jyväskylän Lohen välillä kuullaan kesällä Radio Keskisuomalaisen taajuudella. Lisäksi pesäpallon Itä-Länsi -otteluviikolla lähetetään selostus naisten Superpesiksen ottelusta Jyväskylän Kirittäret – Porin Pesäkarhut.

Jalkapallon ystäville on tarjolla selostukset miesten Ykkösen paikallisotteluista JJK:n ja FC Vaajakosken välillä.

Mediamonitori – Keskisuomalainen


Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *