Tekoälyradio myös FM-taajuuksille

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Median marraskuussa käynnistämä Tekoälyradio laajenee FM-taajuuksille tiistaina 9. tammikuuta. Tekoälyradio kuuluu Helsingissä taajuudella 102,0 MHz ja Kangasalla taajuudella 101,6 MHz 8. huhtikuuta asti. Helsignin lähetysteho on 400 ja Kangasalan 500 wattia. Tekoälyradio kuuluu myös netissä.

Tekoälyradio sisältää tällä hetkellä tekoälyn avustuksella tuotetut äänituotannot, valtakunnallisesti merkittävät tekoälyn tuottamat liikennetiedotteet sekä huonon kelin varoitukset ja viihdeuutisia Voice-fi -sivustolta.

–Tekoälyradio on mielenkiintoinen virstanpylväs radiomaailmassa ja osoittaa sitoutumisemme uuden ja innovatiivisen sisällön luomiseksi kuulijoille myös tulevaisuudessa, kertoo Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen.

Tekoälyradioon on tarkoitus tuoda jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja pitää näin kuulijoiden sekä mainostajien mielenkiinto yllä.

–Lanseeraus edustaa Bauer Median sitoutumista innovaatioon ja uusimman teknologian hyödyntämiseen radioliiketoiminnan kehittämisessä. Kehitystyö jatkuu aktiivisesti myös lanseerauksen jälkeen, jotta voimme tarjota kuulijoille entistä henkilökohtaisemmat ja räätälöidymmät kokemukset radiomaailmassa, kertoo projektista vastaava Sini Kervinen.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: nettiradiot ja lyhytaikaset radioluvat 2024

 

 


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Tekoälyradio myös FM-taajuuksille”

  1. Paljonko on 41×6

  2. Biisi ehdotus: Adelen Love in the dark

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *