Warner Bros. Discoveryn kanavilta Pariisin uintilajit ja koripallo

kirjoittanut

kategoriassa

Ensi kesänä Pariisissa järjestettävien kesäolympialaisten uintiurheilulajit ja koripallo-ottelut näkyvät yksinoikeudella Warner Bros. Discoveryn kanavilla. Warner Bros. Discovery tarjoaa suorat lähetykset ja tallenteet jakelukanaviensa kautta mukaan lukien vapaasti katsottava tv-kanava TV5. Yhtiö näyttää ainoana Suomessa olympialaisten kaikki tapahtumat.

Warner Bros. Discovery on solminut aiemmin alilisensointisopimuksen Yleisradion kanssa, jonka myötä yhtiöt tekevät yhteistyötä välittääkseen olympialaiset mahdollisimman laajalle yleisölle Suomessa.

– Olympialaisten paluu Eurooppaan pitkän tauon jälkeen tarkoittaa, että kisoja voi seurata parhaaseen katseluaikaan. Uintiurheilu ja koripallo toimivat yksinoikeuslajeinamme jo Tokion kisoissa erinomaisesti. Toki esitämme pääkanavallamme TV5:lla kisoja kattavasti myös muiden lajien osalta, sanoo Warner Bros. Discoveryn Pohjoismaiden urheilujohtaja Antti Haajanen.

Warner Bros. Discovery on Pariisin 2024 olympialaisten televisio- ja monikanavalähetysoikeuksien haltija kaikkialla Euroopassa paitsi Venäjällä. Lisäksi Warner Bros. Discovery solmi vuonna 2023 kumppanuuden Kansainvälisen olympiakomitean (KOK) ja Euroopan yleisradioliiton (EBU) kanssa, jonka myötä yhtiö on olympialaisten ”digitaalinen koti” Euroopassa vuosina 2026–2032. Warner Bros. Discoveryn lähetyksiä olympialaisista voi seurata kattavasti suoratoistoalustojen, vapaasti katsottavien tv-kanavien sekä Eurosport-kanavien kautta.

Mediamonitori – WBD

{jcomments off}