C More katoaa MTV:n uudistaessa suoratoistopalveluitaan

kirjoittanut

kategoriassa

Alkuvuodesta C Moren suoratoistopalvelut Telialta ostanut MTV yhdistää MTV Katsomon ja C Moren. Uudistunut MTV Katsomo lanseerataan lokakuun 10. päivä. Palvelu kerää kaikki MTV:n sisällöt yhteen osoitteeseen tarjoten draamaa, realitysarjoja, viihdettä, urheilua sekä uutis- ja ajankohtaisohjelmia.

– Uusi MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. Nyt kaikki sisältömme löytyy yhdestä ja samasta palvelusta. Myös brändimme yhteinäistyvät osaksi MTV-brändiperhettä. Suoratoistopalvelumme käyttö on ollut vuoden aikana hyvässä nousussa ja tämä uudistus tähtää kasvun jatkumiseen, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Johannes Leppänen.

Uusi MTV Katsomo kattaa MTV3:n, MTV Subin ja MTV Avan ohjelmistot. Samaan aikaan lanseerattava MTV Katsomo+ on tilauspohjainen lisäpalvleu, joka tarjoaa muun muassa mahdollisuuden katsoa sarjoja ennakkoon. Palvelusta on tulossa sekä täysin mainokseton että mainoksilla varustettu tilauspalvelu.

Nykyiset C Moren asiakkaat siirtyvät uuden palvelun käyttäjiksi syksyn aikana ja heitä tiedotetaan asiasta erikseen.

Mediamonitori – MTV


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “C More katoaa MTV:n uudistaessa suoratoistopalveluitaan”

  1. Mediaman avatar
    Mediaman

    Ensimmäinen lause on hiukan hassusti muotoiltu, koska sekä MTV että C More ovat olleet vuodesta 2018 Telian omistuksessa ja samaa konsernia. Kyse on oikeammin konsernin sisäisistä liiketoimintajärjestelyistä, ei yritysostosta.