Heron näkyvyysalue on pienentynyt

kirjoittanut

kategoriassa

TV-kanava Heron näkyvyysalue on pienentynyt heinäkuun alussa tehdyssä järjestelyssä, kun kanava siirtyi antennitelevision kanavanipusta E kanavanippuun C. Digitan ylläpitämissä verkoissa E-nippu kattaa noin 98 prosenttia manner-Suomen antennitalouksista. C-nipun näkyvyysalue on 90 prosenttia. Hero jatkaa kanavapaikalla 14.

Heroa voi edelleen katsoa normaalisti kaapelitalouksissa ja Sanoman Ruutu-suoratoistopalvelussa.

Osa antennitelevision vastaanottimista tekee kanavahaun automaattisesti, mutta joissakin tapauksissa tv-katsojan tulee palauttaa vastaanottimen tehdasasetukset ennen kanavahaun tekemistä. Kanavien virittämisestä voi etsiä lisätietoa Digitan neuvontasivuilta.

Mediamonitori – Digita

Muualla Mediamonitorissa: TV:n kanavapaikat

{jcomments off}