Ilveksen ja TPS:n otteluselostukset vaihtavat jakelukanavia

kirjoittanut

kategoriassa

Jääkiekkoliigassa pelaavien Tampereen Ilveksen ja Turun Palloseuran otteluselostusten jakelukanavissa tapahtuu muutoksia, kun Ilveksen pelit siirtyvät seuran omille nettisivuille ja TPS yhteistyöhön Sanoma Median kanssa. Ilves lopettaa samalla yhteistyön Tampereen Kiakkoradion kanssa. TPS:n sopimus Bauer Median kanssa päättyi tänä keväänä.

Ilves alkaa tuottaa itse omia otteluselostuksiaan, jotka kuullaan pian avattavalla maksuttomalla Ilves+ -sivustolla. Ottelut selostaa Fun Tampereelta ja Kiakkoradiosta tuttu ääni Mikko Aaltonen. Ottelupäivänä sivusto tarjoaa myös otteluennakot, erätauko-ohjelmaa ja jälkipelit sekä muut Ilvekseen liittyvät audiosisällöt.

TPS:n pelit ovat kuuluneet radiotaajuuksilla syksystä 1985 alkaen, mutta nyt ne siirtyvät uudelle taajuudelle 88,3 MHz, jossa toimii keväällä lähetykset käynnistänyt Classic Hits -radiokanava. Sanoma Mediaan kuuluvalla kanavalla selostajana toimii Markku Silvennoinen, jolla alkaa kymmenes kausi TPS-kiekkoselostajana. Ottelupäivinä kanavalla kuullaan pitkin päivää pohjustusta illan otteluun.

Mediamonitori – Ilves-Hockey, HC TPS


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Ilveksen ja TPS:n otteluselostukset vaihtavat jakelukanavia”

  1. Mitäkäy avatar
    Mitäkäy

    Kiakkoradion ideana on jääkiekko toki musakin. Mitä kiakkosisöltöä tulee Ipan sisältöjen tilalle paitsi kaikki Tspparan pelit nyt suorana fm aaloillakin. Väheneekö sisällön määrä vai lisätäänkö Tapparan sisältöjen määrää.