Radio Pooki laajensi Jyväskylään

kirjoittanut

kategoriassa

Radio Pookin lähetys on alkanut Jyväskylässä taajuudella 104,8 MHz. Jyväskylän taajuuden käyttöönotto on yksi osa Radio Pookin laajenemista uusille taajuuksille, joille se sai ohjelmistoluvan viime vuonna. Radio Pookin lähetysteho Jyväskylässä on aluksi 500 wattia.

Viime vuonna saamistaan taajuuksista Pooki on jo ottanut käyttöön Parkanon taajuuden. Myöhemmin tänä vuonna Pooki aloittaa lähetykset myös Kajaanissa, Kuopiossa, Pihtiputaalla, Rovaniemellä ja Porin seudulla.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Radion ohjelmistotoimiluvat vuoden 2022 lupakierroksella


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Radio Pooki laajensi Jyväskylään”

  1. Millähän tavalla tuo Porin seudulle laajeneminen meinataan toteuttaa? Bauer Media ei viime vuoden puolella saanut alueelle ollenkaan taajuuksia. Jokin olemassa oleva kanava korvataan ilmeisesti Pookilla?

  2. radiofani avatar
    radiofani

    Bauer Media on saanut toimiluvan Ulvilaan taajuudelle 107,9 MHz. Tämä taajuus on tarkoitus tulla Radio Pookin käyttöön.

  3. A. Lahti avatar

    Haluaisimme kuunnella Radio Pookia Vaasan seudulla, se ei näytä olevan mahdollista kuin nettiradiolla-todella harmi!!!!