Radio Cityn visuaalinen ilme ja äänimaisema uudistuivat

kirjoittanut

kategoriassa

Radio City on päivittänyt tyylinsä tähän päivään uusimalla visuaalisen ilmeensä ja äänimaisemansa, tiedottaa Bauer Media. Helsinkiläisenä rock-kanavana tunnettu Radio City uudistuu perinteitä kunnioittaen. Ohjelmajohtaja Osku Nurmi kertoo, että yhtiö on selvittänyt, minkälaisen rock-kanavan yleisö haluaa vuonna 2023.

Uusi kanava on sekä kuulijan että mainostajan näkökulmasta dynaaminen ja ajassa kiinni oleva. Uudistuksessa sekä kanavan graafinen ilme että äänimaailma kokivat muutoksen.


Uusi visuaalinen ilme on kumarrus menneille järkäleille ja tienraivaajille ripauksella tämän päivän näkemystä. Myös kanavan musiikkivalikoima ja äänimaailma ovat kokeneet muutoksia. Uuden tunnusmusiikin kanavalle loi tunnettu tuottaja Nino Laurenne.

Mediamonitori

{jcomments off}