Maikkari tuo Englannin liigan maksuttomille kanaville

kirjoittanut

kategoriassa

MTV ja Englannin valioliigan TV-oikeudet Suomessa omistava Viaplay Group ovat sopineet Valioliigan televisionnista vapaasti katsottavilla MTV:n kanavilla kevätkaudella 2023. Ensimmäinen Valioliiga-ottelu nähdään MTV Subilla, MTV Katsomossa ja C Morella uudenvuodenaattona. Viikoittaiset ottelut lähetetään lauantaisin kello 17.

Jääkiekon MM-kisojen oikeudet ovat C Morella ensi kevääseen asti, jonka jälkeen oikeudet siirtyvät Viaplaylle vuosiksi 2024-28. Yhtiöiden välisen tuoreen sopimuksen mukaan MTV esittää aina vuoteen 2028 saakka Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen MM-ottelut sekä välierät ja finaalin. Ottelut esitetään MTV:n tuottamina MTV:n kanavilla ja C Moressa.

Syksystä 2023 alkaen MTV saa esittää yhden NHL ottelun viikossa. NHL-oikeudet omistaa Viaplay.

Kaikki Valioliigan, NHL:n ja jääkiekon MM-turnauksen ottelut ovat katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplaysta ja Viaplay Groupin V sport -kanavilta.

Mediamonitori – MTV

{jcomments off}