Ysärin taajuuksille uusi radiokanava heinäkuussa

kirjoittanut

kategoriassa

Bauer Media uudistaa radiotarjontaansa käynnistämällä Ysäri-radion taajuuksilla uuden radiokanavan lähetykset heinäkuussa. Ysäri jatkaa lähetyksiä nettiradiona RadioPlay-palvelussa. Bauer Media ei ole toistaiseksi tiedottanut uuden kanavan nimestä ja sisällöstä, mutta Ysärin lähetysvirrassa pyörii asiaan liittyvä tiedote. Aiheesta on puhuttu myös Ysärin iltapäivälähetyksessä.

Bauer Median ohjelmajohtaja Osku Nurmi vahvistaa, että Ysärin tilalle tulee uusi radiokanava, jonka sisällöstä yhtiö tiedottaa torstaina.

1990-luvun musiikkia soittava Ysäri-radio aloitti lähetykset vuoden 2020 alussa. Ysärin ohjelmistotoimilupa on nykyisin Bauer Mediaan kuuluvalla Mediatakojat Oy:llä.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Linkkilista (yksityiset radiokanavat) ja nettiradiot

Uutista päivitetty 29.6.2022 klo 16.30: lisätty ohjelmajohtajan kommentti.


Kommentit

15 vastausta artikkeliin “Ysärin taajuuksille uusi radiokanava heinäkuussa”

 1. Juuri sanovat lähetyksessä, että tulevana Pe tulee vika lähetys Ysärisiltä FM-puolella.

 2. Toivottavasti ei ole mikään samoja biisejä toistava kanava, no saa nähdä mitä baueri saa aikaseksi

 3. [quote name=”MaGe”]Juuri sanovat lähetyksessä, että tulevana Pe tulee vika lähetys Ysärisiltä FM-puolella.[/quote]
  hyvä! ei tule ikävä tuota ysärisoopaa, hitmix kans roskakoriin, koska soittavat p*skaa

 4. Marko, dx1984 avatar
  Marko, dx1984

  Kasari ja Ysäri olisi pitänyt olla yksi kanava jo 2020. Ysärin taajuuslohkoon Radio Nostalgian Suomi iskelmät? Ehdottakaa lisää.

 5. hikispray avatar
  hikispray

  [quote name=”JM”]Toivottavasti ei ole mikään samoja biisejä toistava kanava, no saa nähdä mitä baueri saa aikaseksi[/quote]
  Kristallipalloni kertoo, että Radio Pookin kuuluvuutta laajennettaisiin. Nähtäväksi jää miten käy.

 6. Marko, dx1984 avatar
  Marko, dx1984

  Bauer Medialla ei ole kanavaa”teini-ikäisille”Hitti-asema konseptiin. Kilpailija Radio NRJ asemalle? Jännittäväksi menee kilpailu!

 7. Marko, dx1984 avatar
  Marko, dx1984

  Bauer Median uutisointia Iltalehdessä. Taitaa KISS FM tulla takaisin aalloille, Hitti-asema konseptilla? Bauer Media formatoi varman päälle.

 8. Bauerin sivulla oli päivällä tiedote, (joka nyt on poistettu). Sen mukaan kanavan nimeksi tulee ’Radio TOP 51’.

 9. Ysärifani avatar
  Ysärifani

  [quote name=”KMM”][quote name=”MaGe”]Juuri sanovat lähetyksessä, että tulevana Pe tulee vika lähetys Ysärisiltä FM-puolella.[/quote]
  hyvä! ei tule ikävä tuota ysärisoopaa, hitmix kans roskakoriin, koska soittavat p*skaa[/quote]
  Paskaa vain sun mielestä! Moni hei tykkää ysärimusasta ja silloin tehtiinkin paljon hyviä biisejä!

 10. ysärivihaaja avatar
  ysärivihaaja

  [quote name=”Ysärifani”][quote name=”KMM”][quote name=”MaGe”]Juuri sanovat lähetyksessä, että tulevana Pe tulee vika lähetys Ysärisiltä FM-puolella.[/quote]
  hyvä! ei tule ikävä tuota ysärisoopaa, hitmix kans roskakoriin, koska soittavat p*skaa[/quote]
  Paskaa vain sun mielestä! Moni hei tykkää ysärimusasta ja silloin tehtiinkin paljon hyviä biisejä![/quote]
  ja monen muunkin mielestä paskaa

 11. Marko, dx1984 avatar
  Marko, dx1984

  Kommenttini. Radio Top51 ei jatkoon, Bauer Media. Tämä Top51 on taas karua todistusta yhtiön rohkeuden puuttumisesta omistajilla. Yhtiöllä olisi ollut paikka kokeiluun esim.”puhe-ja musiikki-asema”formaattiradioon? En usko että Bauer Media osti Classic Radion vain ”kylkiäiseksi”itselleen. Classic voi olla puhe ja musiikkiradio joskus?. Tämä Ysärin poistaminen FM-aalloilta ja Kasarin jättäminen oli outo teko. Yhdistäminen olisi älykäs kilpailun näkökulmasta. Sanomat voisi myös reipastua ja uudistaa Radio Me Naiset. Radio Nostalgialle kilpailija ja laajempi levyvaraston valikoima olisi kuuntelijalle herkkua. Kommentteja saa kirjoittaa.

 12. Toinen Ysärifani avatar
  Toinen Ysärifani

  [quote name=”Marko, dx1984″]Kommenttini. Radio Top51 ei jatkoon, Bauer Media. Tämä Top51 on taas karua todistusta yhtiön rohkeuden puuttumisesta omistajilla. Yhtiöllä olisi ollut paikka kokeiluun esim.”puhe-ja musiikki-asema”formaattiradioon? En usko että Bauer Media osti Classic Radion vain ”kylkiäiseksi”itselleen. Classic voi olla puhe ja musiikkiradio joskus?. Tämä Ysärin poistaminen FM-aalloilta ja Kasarin jättäminen oli outo teko. Yhdistäminen olisi älykäs kilpailun näkökulmasta. Sanomat voisi myös reipastua ja uudistaa Radio Me Naiset. Radio Nostalgialle kilpailija ja laajempi levyvaraston valikoima olisi kuuntelijalle herkkua. Kommentteja saa kirjoittaa.[/quote]

  Samaa mieltä. Ei mikään jättipotti tuo Top51. Ysäriradio kuulostaa nyt paremmalta kun siirtyi nettiin. Ilmeisesti soittolista on laajentunut. Ongelmana oli aiemmin että ysärin soittolista oli liian kapea. Nyt kun biisit.info sivuston kautta vertailee esim HitMixin soittolistaan , niin Ysärillä paljon enemmän kappaleita listalla kuin HitMixillä. Ehdottomasti Ysäriradiolle olisi ollut tarvetta FM puolella, mutta tällä laajemmalla soittolistalla. Sanoma voisi tosiaan reipastua, nyt heillä alkaa olla jo puolet kanavista laiskoja jukebokseja joissa ei mitään juontoa. Muutenkin heidän soittolistat vieläkin laiskemmat kuin Bauerilla.

 13. [quote name=”Marko, dx1984″]Kommenttini. Radio Top51 ei jatkoon, Bauer Media. Tämä Top51 on taas karua todistusta yhtiön rohkeuden puuttumisesta omistajilla. Yhtiöllä olisi ollut paikka kokeiluun esim.”puhe-ja musiikki-asema”formaattiradioon? En usko että Bauer Media osti Classic Radion vain ”kylkiäiseksi”itselleen. Classic voi olla puhe ja musiikkiradio joskus?. Tämä Ysärin poistaminen FM-aalloilta ja Kasarin jättäminen oli outo teko. Yhdistäminen olisi älykäs kilpailun näkökulmasta. Sanomat voisi myös reipastua ja uudistaa Radio Me Naiset. Radio Nostalgialle kilpailija ja laajempi levyvaraston valikoima olisi kuuntelijalle herkkua. Kommentteja saa kirjoittaa.[/quote]
  ilmeisesti koska kasaria kuunnellan keskimäärin enemmän kuin ysäriä. mitä tulee sanomaan niin kun samoja biisejä soitetaan monta kertaa päivässä, koska tekijänoikeusmaksut ovat edullisempia, mitä enemmän biisiä vinguttaa, lisäksi eri biiseillä on eri teosto maksut, eli uusinpien hittien soitto on kalliimpaa, kuin vanhempien, lisäksi voi saada alednnusta jos esim lisää soittoon 1-2 kotimaita biisiä tunnissa, näin toimi mm. nrj. n. 10 vuotta sitten, ja hyvältä se kuulosti, jesse kaikurankaa uusimpien hittien väliin, mikän sen parempi kombo 🙂

 14. [quote name=”kartsa”][quote name=”Marko, dx1984″]Kommenttini. Radio Top51 ei jatkoon, Bauer Media. Tämä Top51 on taas karua todistusta yhtiön rohkeuden puuttumisesta omistajilla. Yhtiöllä olisi ollut paikka kokeiluun esim.”puhe-ja musiikki-asema”formaattiradioon? En usko että Bauer Media osti Classic Radion vain ”kylkiäiseksi”itselleen. Classic voi olla puhe ja musiikkiradio joskus?. Tämä Ysärin poistaminen FM-aalloilta ja Kasarin jättäminen oli outo teko. Yhdistäminen olisi älykäs kilpailun näkökulmasta. Sanomat voisi myös reipastua ja uudistaa Radio Me Naiset. Radio Nostalgialle kilpailija ja laajempi levyvaraston valikoima olisi kuuntelijalle herkkua. Kommentteja saa kirjoittaa.[/quote]
  ilmeisesti koska kasaria kuunnellan keskimäärin enemmän kuin ysäriä. mitä tulee sanomaan niin kun samoja biisejä soitetaan monta kertaa päivässä, koska tekijänoikeusmaksut ovat edullisempia, mitä enemmän biisiä vinguttaa, lisäksi eri biiseillä on eri teosto maksut, eli uusinpien hittien soitto on kalliimpaa, kuin vanhempien, lisäksi voi saada alednnusta jos esim lisää soittoon 1-2 kotimaita biisiä tunnissa, näin toimi mm. nrj. n. 10 vuotta sitten, ja hyvältä se kuulosti, jesse kaikurankaa uusimpien hittien väliin, mikän sen parempi kombo :)[/quote]

  Sillä, kuinka monta kertaa biisi kanavalla soi, ei ole mitään vaikutusta tekijänoikeusmaksujen määrään, kuten ei myöskään biisien julkaisuajoilla. Korvausta ei myöskään alenneta, vaikka lisäisi kotimaisia sekaan.