Hanski Kinnunen mukaan Radio Kaakon juontajatiimiin

kirjoittanut

kategoriassa

Pitkän linjan radiojuontaja Hanski Kinnunen on liittynyt Radio Kaakon juontajavahvuuteen. Kinnunen isännöi Radio Kaakon torstai-iltapäiviä kello 14-17 ja aloittaa lisäksi maaliskuussa perjaintai-iltaisin kuultavan nostalgisen disko-ohjelman. Kinnunen on tehnyt pitkän radiouran Yleisradion palveluksessa, mutta myös kaupallisen radion puolella. Helsinkiläinen Radio Ykkönen ja lahtelainen Rytmiradio olivat Kinnusen pitkäaikaisia työnantajia paikallisradion kulta-aikana. Kinnunen oli myös muun muassa nykyisin kuunnelluimman kaupallisen radion Radio Novan ensimmäinen juontaja.

Viimeksi Yle Lahden iltapäivälähetyksiä Radio Suomessa luotsannut Kinnunen tekee paluun paikallisradioon.

– On kiva palata kaupallisen radion studioon, pitkästä aikaa. Vaikka pitkään olen radiouraa tahkonnut, olen silti tosi innoissani, Kinnunen sanoo.

– Mahtavaa saada pitkän linjan radioääni joukkoon ja hienoa, että saamme toimitettua ohjelmaa ohjelmavirtamme joukkoon. Uskomme, että kuuntelijoitamme kiinnostaa monimuotoinen radiosisältö paikallisuuden ja monipuolisen musiikin lisäksi, toteaa Radio Kaakon ohjelmapäällikkö Jalle Niemelä.

Radio Kaakko on kasvattanut kuuluvuusaluettaan laajenemalla Lappeenrantaan viime syksynä. Asema on toiminut vakituisella ohjelmistoluvalla Kymenlaaksossa reilun kahden vuoden ajan. Radio Kaakko on myös saamassa lisää tehoa Lappeenrannan taajuudelle 90,5 MHz nykyisen sadan watin tehon kasvaessa yhteen kilowattiin. Radio Kaakon taajuus Kotkan ja Haminan ympäristössä on 97,7 MHz ja Kouvolassa 99,0 MHz.

Mediamonitori