TV5 HD-laatuisena antenniverkossa olympialaisten ajan

kirjoittanut

kategoriassa

Discoveryn maksuton kanava TV5 lähettää Pekingin olympialaisten aikana myös HD-laatuisia lähetyksiä antennitelevisoverkossa. TV5 HD näkyy koko Suomessa kanavapaikalla 27. SD-laadulla lähettävä TV5:n peruskanava toimii kanavapaikalla 7. Lähetykset Pekingin olympialaisista alkavat TV5:llä torstaina 3. helmikuuta.

TV5 näyttää Suomen naisten ja miesten jääkiekkomaajoukkueiden olympiaottelut sekä kaikki ratkaisuottelut välieristä finaaleihin yksinoikeudella.

TV5 HD -kanavan katsomista varten tarvitaan Antenna Ready HD -vastaanotin tai vastaanottimen pitää olla DVB-T2 -virittimellä varustettu. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen.

Mediamonitori – Digita

{jcomments off}