Nettiradio SAYFM maratonlähetyksessä yli viikon ajan

kirjoittanut

kategoriassa

SAYFM:n vuosittainen radiomaraton täyttää tänä vuonna pyöreitä, kun vapaaehtoiset juontajat ja dj:t toimittavat Vantaan Myyrmäessä genre-, mainos- ja soittolistavapaata suoraa lähetystä 200 tuntia yhtä mittaa omassa nettiradiossaan. Lähetys on alkanut perjantaina 3. joulukuuta kello 14.00 DJ Loasteezen Työmyyrä-show–lähetyksellä ja päättyy lauantaina 11. joulukuuta kello 22.00 DJ Daddy V:n ja %YRI:n kaksituntiseen Grimetimeen. Näiden välille mahtuu yhdeksän päivää, kahdeksan yötä, lähes 90 erilaista ohjelmaa ja 120 vierailevaa juontajaa, dj:tä ja vierasta.

Maratonähetys kerää yhteen tekijöitä ympäri Suomen, kun studioille saapuu pääkaupunkiseudun lisäksi juontajia Oulusta, Porista, Hämeenlinnasta, Lappeenrannasta sekä Kotkasta. DJ-seteissä genreinä vilisevät niin ysäriräppi, phonk, trance, psyke, tekno, drum’n’bass, rave, ambient kuin seksikäs RnB:kin. Jokainen juontaja päättää omassa ohjelmassaan soitettavat musiikit tai suoritettavat ohjelmanumerot itse.

200 tuntia kestävä suora lähetys näkyy sekä kuuluu SAYFM:n radiosivulla osoitteessa sayfm.fi, sekä SAYFM:n Mixcloudissa. Lähetysten tallenteet löytyvät kuultavaksi myös jälkikäteen SAYFM:n Mixcloudista mahdollisimman pian ohjelman jälkeen.

SAYFM:n radiomaraton sai alkunsa vuonna 2013 vuorokauden mittaisesta lähetyksestä, jonka jälkeen mittariin on joka vuosi lisätty 25 tuntia.

Mediamonitori

Muualla Mediamonitorissa: Nettiradiolista