Tampereen Kiakkoradio aloittaa FUN Tampereen taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Ilveksen ja Tapparan kiekkoselostukset yhdeltä kanavalta

Tampereella aloittaa lähetykset ensi viikolla uusi jääkiekkoon keskittyvä radiokanava Tampereeen Kiakkoradio, joka kuuluu lähetykset lopettavan FUN Tampereen taajuudella 89,0 MHz. Uusi radiokanava keskittyy jääkiekkosisältöön selostaen molempien jääkiekkoliigassa pelaavien tamperelaisjoukkueiden ottelut alkavalla kaudella. Kaikki Ilveksen koti- ja vieraspelit kuuluvat radiotaajuudella ja erillisessä Ilves-nettiradiossa. Kaikki Tapparan pelit kuuluvat Tappara-nettiradiossa ja osa otteluista myös FM-taajuudella.

Uuden radiokanavan selostajina toimivat FUN Tampereella Ilves-otteluja selostanut Mikko Aaltonen ja Radio Cityltä siirtyvä Tappara-selostaja Juha Lindgren. Toimitettuja jääkiekkolähetyksiä tekevät myös studiojuontajat Valtteri Makkonen ja Pasi Vainionperä. Jääkiekon lisäksi radiokanavalla kuullaan FUN Tampereen taajuudelta tutut Tampereenkiäliset uutiset. Tampereen Kiakkoradio soittaa monipuolista rockmusiikkia.

Viime vuosina tamperelaisten liigajoukkueiden ottelut ovat olleet eri radiokanavilla, sillä FUN Tampere on tehnyt yhteistyötä Ilveksen kanssa ja Tappara Bauer Mediaan kuuluvan Radio Cityn kanssa.

Tampereella jääkiekkoselostusperinne on jatkunut vuodesta 1985 alkaen, jolloin Radio 957 aloitti selostukset kaupungin molempien joukkueiden otteluista. Vuosikymmenten varrella kiekkoselostuksia on kuultu myös muun muassa Radio Tampereen, Radio Sataplussan, Radio Moron ja Radio Plus Tampereen taajuuksilla.

Tietoa Tampereen Kiakkoradiosta:

– Aloittaa lähetykset liigakauden alkaessa viikolla 36
– Taajuudelta väistyvä FUN Tampere käynnistyi vuonna 2013
– Ohjelmistotoimiluvan haltija Radio SUN Oy
– Osa mediayhtiö Pirmediat Oy:tä
 

Mediamonitori

Aiheesta muualla: Uutinen FUN Tampereen nettisivuilla


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “Tampereen Kiakkoradio aloittaa FUN Tampereen taajuudella”

 1. Surullista avatar
  Surullista

  Kerrassaan surullista sanon minä. Onko syynä osamaattomuus vai YLE:n ja mainos puolella Bauerin ja Sanoma Median ylivalta. Sentään jotain tulee tilalle, mutta huolestuttavalla tavalla näitä kuolee pois.

  Mietin myös, mitä jos on samaan aikaan pelit? Tuleeko Tapparan vai Ilveksen?

 2. Niin no avatar
  Niin no

  Siinähän tuo lukee: Ilveksen kaikki pelit kuullaan FM-kanavalla. Tapparan pelit kuullaan nettiradiossa ja silloin FM-kanavalla, kun Ilves ei pelaa.

  Bauer Media luopui Tapparan peleistä siksi, että kyseessä oli heille huono bisnes.

 3. Surullista avatar
  Surullista

  [quote name=”Niin no”]Siinähän tuo lukee: Ilveksen kaikki pelit kuullaan FM-kanavalla. Tapparan pelit kuullaan nettiradiossa ja silloin FM-kanavalla, kun Ilves ei pelaa.

  Bauer Media luopui Tapparan peleistä siksi, että kyseessä oli heille huono bisnes.[/quote]

  Niinhän tuossa lukee. En malttanut kunnolla lukea kun harmissaan ja huolissaan jo kirjoitin, kuinka suomalainen radiokenttä vain kuihtuu ja yksipuolistuu.