Savon Aallot laajeni Varkauteen ja Iisalmeen

kirjoittanut

kategoriassa

Kuopiossa vuoden 2020 loppupuolella aloittanut paikallisradio Savon Aallot on alkanut torstaina kuulua Varkaudessa ja Iisalmessa, kertoo asema Facebook-päivityksessään. Varkaudessa lähetys kuuluu taajuudella 87,7 MHz ja Iisalmessa taajuudella 93,5 MHz. Radiokanavan toimilupayhtiö Savon Media Oy otti kesäkuussa saamansa uudet taajuudet käyttöön luvan ensimmäisenä voimassaolopäivänä. Savon Media oli yksi yhdeksästä radiotoimiluvan saajasta, kun valtioneuvosto päätti toimiluvista juhannusviikolla.

Savon Sanomien yhteydessä toimiva Savon Aallot lähettää Kuopiossa Sanoma Median toimiluvalla, sillä Savon Medialla ja Sanomalla on yhteistyösopimus taajuuden käyttämisestä. Varkauden ja Iisalmen uudet taajuudet toimivat Savon Median toimiluvalla.

Savon Media on osa Keskisuomalainen-konsernia. Keskisuomalaisella on paikallisradiot myös Päijät-Hämeessä (Radio Voima) ja Keski-Suomessa (Radio Keskisuomalainen).

Mediamonitori

Aiheesta muualla: Mediamonitorin taajuuslista