Yle hankki talvilajien esitysoikeuksia

kirjoittanut

kategoriassa

Yle on solminut NENT Groupin kanssa laajan sopimuksen talviurheilulajien esitysoikeuksista vuosille 2021-2026. Sopimus kattaa vuosien 2023 ja 2025 alppihiihdon, hiihdon, freestylen ja lumilautailun MM-kisat. Ylellä on sopimus myös kaikkiin Suomessa järjestettäviin maailmancupin kisoihin, hiihdon SM-kisoihin sekä Suomen cupin osakilpailuihin vuosille 2021-2026.

Paketti kattaa myös merkittävän osan ulkomaiden maailmancup-kilpailuista kaikkien hiihtolajien osalta kevääseen 2026 asti.

Tulevalla kaudella Ylen ohjelmisto kattaa edellä mainittujen lisäksi myös ampumahiihdon maailmancupin, hiihtojen maailmancupien osakilpailut Itävallassa ja Sveitsissä sekä alppihiihdon ja freestylen osakilpailut Levillä ja Rukalla. Tulevat, vuoden 2022 Pekingin olympialaiset televisioidaan Ylen ja Discoveryn kanavilla.

Niin ikään taitoluistelu palaa Ylen kanaville. Yle on solminut NENT Groupin kanssa sopimuksen taitoluistelun EM- ja MM-kisoihin sekä muodostelmaluistelun MM-kisoihin vuoteen 2023 asti, sopimus kattaa myös vosittaiset pikaluistelun MM-kisat.

Mediamonitori – Yle

{jcomments off}