Palauteosio ja kuunteluloki Mediamonitorin uusia palveluja

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori pyrkii lisäämään vuorovaikutteisuutta toimituksen ja sivuston käyttäjien välillä tuomalla uusia palveluja jokaisen käytettäväksi. Palautteen ja juttuvinkkien lähettäminen onnistuu nyt helpommin ja havaintoja radiotaajuuksilta voi kirjata kuuntelulokiin muiden luettavaksi.

Mediamonitorin Info-osioon on lisätty palautelomake, jonka kautta voi lähettää palautetta tai ehdottaa juttuaiheita. Sivustoon saa edelleen yhteyden myös sähköpostilla ja Twitterissä. Kaikki palautelomakkeen kautta tulleet viestit käsitellään luottamuksellisesti ja niihin pyritään myös vastaamaan. Julkinen uutiskommentointi jatkuu puolestaan uutisten ja artikkelien yhteydessä, jolloin asialliset viestit päätyvät uutisen jatkoksi ennakkomoderoinnin jälkeen.

Kuunteluloki on ollut monenkin sivustoa seuraavan toivelistalla, sillä useimmat niin sanotut pienemmät radioaiheiset havainnot kiinnostavat laajempiakin joukkoja. Joskus kynnys ilmoittaa esimerkiksi ensi kertaa kuulemastaan asemasta voi olla liian korkea radioharrastajien foorumeissa mutta sopivampi Mediamonitorin yhteydessä. Kuuntelulokiin voi tietenkin kirjoittaa myös niin sanotusti DX-henkisiä lokauksia vaikkapa kesän FM-keleiltä, mutta Mediamonitorin lokin tarkoituksena ei ole kilpailla olemassa olevien havaintosivujen kanssa. Linkki kuuntelulokiin on etusivun ylälaidassa.

Mediamonitori luopui keväällä 2020 Instagramin ja Facebookin käyttämisestä, mutta pyrkii kuitenkin olemaan mahdollisimman hyvin esillä sosiaalisessa mediassa. Toimitukseen kannattaa olla yhteydessä pienessäkin media-asiassa, sillä voimme julkaista osan näistä aiheista Twitterissä, jonka syöte näkyy myös sivuston etusivulla. Twitteriä on käytetty viime viikkoina koronavirustiedottamisessa, joka jatkuu muiden aiheiden lomassa tilanteen niin vaatiessa.

{jcomments off}