Radiouutiset huhtikuussa 2020

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista julkaistaan joka kuukauden ensimmäisenä tai toisena lauantaina. Ne voi kuunnella Scandinavian Weekend Radion sivuilta noin kuukauden ajan (kuuntelulinkki SWR:n etusivun oikeassa reunassa) tai Mediamonitorista rajoittamattoman ajan. Uutiset käsittelevät sekä valtakunnallisia että Pirkanmaan alueellisia media-aiheita. Uutiset toimittaa Tapani Häkkinen. Radiouutiset voi kuunnella tästä linkistä.

Uutisaiheina ovat Keuruun seurakunnan radiolähetykset, Lemin kunnan tiedotuslähetykset, Vappuradioiden toiminta poikkeusoloissa, Basso Median siirtyminen osaksi Bauer Mediaa, Radio SuomiRockin paluu Helsingin taajuudelle, Roll FM:n toiminnan alkaminen Helsingissä ja Radio Patmoksen kuuluvuuden laajeneminen lyhytaikaisluvilla.

Mediamonitori

Muualla verkkossa: Uutisten suora kuuntelulinkki SWR:n sivuilla.

{jcomments off}