Sanoma Media sai lisätaajuuden – Radio LFF voi jatkaa lähetyksiä

kirjoittanut

kategoriassa

Valtioneuvosto on myöntänyt kaksi uutta radion ohjelmistotoimilupaa. Sanoma Media Finland sai toimiluvan Radio Pron vanhalle taajuudelle 92,0 MHz. Uusi lupa liitetään osaksi taajuuskokonaisuutta Pohjanmaa 1, jossa yhtiö lähettää Helmiradiota. Pietarsaaren seudun taajuuden 98,0 MHz sai Laestadiernas Fridsföreningars Förbund r.f., joka voi näin ollen jatkaa Radio LFF:n lähetyksiä.

Nyt myönnetyt toimiluvat ovat voimassa 23. tammikuuta 2020 lähtien, päättyen 31.12.2029. Liikenne- ja viestintävirasto julisti lokakuussa 2019 haettavaksi radion ohjelmistotoimilupia vapaille taajuuksille. Haettavina olleille Pietarsaaren ja Keminmaan taajuuksille tuli hakijoita enemmän kuin taajuuksia oli vapaana, joten Liikenne- ja viestintävirasto siirsi hakemusten käsittelyn valtioneuvostolle.

Mediamonitori – LVM

Aiheesta muualla: Traficomin 5.2.2020 tekemä lisäys ohjelmistolupaan kokonaisuudessa Pohjanmaa 1 (pdf).

Uutista muokattu 6.2.2020 klo 18.15: Lisätty maininta Sanoma Median luvan liittämisestä Helmiradion taajuuskokonaisuuteen sekä Aiheesta muualla -osio.


Kommentit

11 vastausta artikkeliin “Sanoma Media sai lisätaajuuden – Radio LFF voi jatkaa lähetyksiä”

 1. Onko Aito Iskelmän vai Helmiradion käyttöön tuleva taajuus?

 2. Pasi komsi avatar
  Pasi komsi

  Ei kai sen väliä kumpi, pääasia että tarjonta monipuolistuu eikä keskity liikaa.

 3. Haluaisin tietää kumman käyttöön tulee.

 4. Ysärille

 5. [quote name=”Suvi.R”]Ysärille[/quote]
  Sanoma ei omista Ysäriä vaan Bauer Media. HitMixille tuskin siirtyy, kun lukee että taajuuskokonaisuuteen Pohjanmaa 1, josta voi päätellä, että Aito Iskelmälle tai Helmiradiolle.

 6. Hei!

  Voisitteko lisätä maininnan siitä minkä Sanoma Median radion käytössä taajuuskokonaisuuden Pohjanmaa 1 taajuus tulee olemaan?

 7. Helmiradiolle

 8. hohhoijakkaa avatar
  hohhoijakkaa

  [quote name=”Pasi komsi”]Ei kai sen väliä kumpi, pääasia että tarjonta monipuolistuu eikä keskity liikaa.[/quote]
  Ongelmahan tässä juuri on se ettei tarjonta monipuolistu, koska Sanoma. Yksi yksitoikkeinen kanava vain lisää. Jos joku on erimieltä niin voi tutustua Hitmixin, Aito Iskelmän ja Helmiradion tarjontaan. Fakyoja on turha kiistää. Enimmäkseen soivat samat biisit ja jokaisella Aito Iskelmälläkin lähinnä vanhaa isoa jokapaikassa puhkisoitettua hittiä hitin perään.

  Jos kommenttisi ei ole sarkastinen ihmettelen, kun sanot ei keskity liikaa. Pari kaupallista omistaa kohta kaikki kanavat Suomessa ja sitten on vielä YLE:n ylivalta.

 9. Pasi Komsi avatar
  Pasi Komsi

  [quote name=”hohhoijakkaa”][quote name=”Pasi komsi”]Ei kai sen väliä kumpi, pääasia että tarjonta monipuolistuu eikä keskity liikaa.[/quote]
  Ongelmahan tässä juuri on se ettei tarjonta monipuolistu, koska Sanoma. Yksi yksitoikkeinen kanava vain lisää. Jos joku on erimieltä niin voi tutustua Hitmixin, Aito Iskelmän ja Helmiradion tarjontaan. Fakyoja on turha kiistää. Enimmäkseen soivat samat biisit ja jokaisella Aito Iskelmälläkin lähinnä vanhaa isoa jokapaikassa puhkisoitettua hittiä hitin perään.

  Jos kommenttisi ei ole sarkastinen ihmettelen, kun sanot ei keskity liikaa. Pari kaupallista omistaa kohta kaikki kanavat Suomessa ja sitten on vielä YLE:n ylivalta.[/quote]

  Nimenomaan sarkasmia 8-). Samoin kuin se, että taidan olla ainoa joka kirjoittaa nettiin aina omalla nimellään. 😆

 10. [quote name=”Pete”]Onko Aito Iskelmän vai Helmiradion käyttöön tuleva taajuus?[/quote]

  Taajuus tulee Helmiradion käyttöön. Artikkelia on päivitetty, koska Tornioon myönnetty toimilupa on lisätty liitteenä Traficomin sivuille.

  Terveisin,

  Tero Toivonen
  Vastaava tuottaja
  Mediamonitori

 11. Ihmettelen avatar
  Ihmettelen

  Tuli vain mieleen kysymys ja en tiedä onko tämä oikea paikka kysyä, mutta silti. Onko Timo Harakalla jotain kytköksiä Sanoma Mediaan? Omistaako osakkeita yms?