INEZ sai pitkäaikaisen ohjelmistoluvan

kirjoittanut

kategoriassa

Toukokuussa lyhytaikaisella ohjelmistoluvalla lähetykset aloittanut kotimainen tv-kanava INEZ on saanut Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta ohjelmistoluvan, joka on voimassa tammikuuhun 2027. Uusi ohjelmistolupa mahdollistaa lähetykset antenniverkon E-kanavanipussa kanavapaikalla 19. Lähetykset tapahtuvat SD-laatuisina DVB-T-tekniikalla.

INEZ-kanavan taustayhtiö SomeTV Oy oli hakenut lupaa keväällä. Traficom julisti luvat haettavaksi kesäkuussa, mutta muita hakemuksia ei tullut. Lupa tuli voimaan 20.8.2019.

INEZ on lähettänyt antenniverkossa tilapäisluvalla pari tuntia päivässä. Kanavaa on voinut katsoa laajemmalla ohjelmatarjonnalla hybridi-tv:llä tai YouTubessa.

Mediamonitori – Traficom

Muualla Mediamonitorissa: TV:n kanavapaikat

 


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “INEZ sai pitkäaikaisen ohjelmistoluvan”

 1. Hyväuutinen avatar
  Hyväuutinen

  Tällaisia hyviä uutisia on aina ilo lukea, että Suomessa myönnetään edes joskus tv (tai radio) taajuksia pidemmäksi aikaa muillekin kuin Yle, Maikkari, Nelonen, Discovermedian kanaville. On katsojan etu.

 2. miccikisu avatar
  miccikisu

  Kun kaapeliinkin kanava saataisiin

 3. Toisaalta tälläisenkin kanavan kontentti onko sitä mitä halutaan on taas toinen kysymys. En väitä että, ne pitäisi antaa edellämainituille vaan voisihan jokin ihan uusikin kansaenvälinen jätti vaikka RTL konserni perustaa Suomeen kanavan 🙂