Keskiviikkona aloittava Roll FM toukukuussa myös Tampereelle

kirjoittanut

kategoriassa

Viime vuosina lyhytaikaisilla radioluvilla pääkaupunkiseudulla toiminut musiikkiradiokanava Roll FM aloittaa jälleen lähetykset taajuudella 102,0 MHz. Lähetykset alkavat keskiviikkona 10. huhtikuuta,  ja tämänkertainen lupa on voimassa 9.7. saakka. Toukokuussa Roll FM alkaa kuulua ensi kertaa myös Tampereella, jossa taajuus on 106,4 MHz. Lähetykset Tampereen taajuudella alkavat 2. toukokuuta, kun taajuudella sitä ennen lähettävä vappuradio on lopettanut lähetykset.

Roll FM:n perustaja Ari Rajala kertoo, että Tampereen taajuudella lähetetään samaa lähetystä kuin Helsingissä. Kanava kuitenkin huomioi tamperelaiskuuntelijat tuomalla ohjelmistoon manserockia ja tamperelaisartistien vierailuja.

Pääkaupunkiseudulla Roll FM lähettää Helsingin Metsälästä ja Tampereella Pispalan haulitonista, jota ei ennakkotiedoista poiketen puretakaan tänä kesänä korjaustöiden takia. Aiheesta maaliskuussa uutisoineen Aamulehden (maksullinen artikkeli) mukaan Tampereen kaupunki haluaa avata tornin korjaamisesta uuden tarjouskilpailun. Koska korjaus viivästyy ainakin ensi vuoteen, voidaan tornia edelleen hyödyntää radioasemien lähetinmastona. Tornista jatkaa lähetyksiä Pispalan Radion keskiaaltolähetin.

Mediamonitori