Radio Vapaa Helsinki aloitti lähetykset

kirjoittanut

kategoriassa

Radiotaajuudella ja netissä toimiva Radio Vapaa Helsinki on aloittanut lähetykset pääkaupunkiseudulla taajuudella 97,1 MHz. Radio Vapaa Helsinki on lyhytaikaisella luvalla toimiva radioasema, jolla on suoria lähetyksiä kello 7-10 ja kello 15-18. Radiokanavan lähetyslupa on voimassa 16. huhtikuuta saakka.

Radio Vapaa Helsinki kertoo nettisivuillaan, että sen ohjelmistossa on uutisia, ajankohtaisaiheita, lehtikatsauksia ja studiovieraita. Radiokanavan luvanhaltija on Perussuomalainen Helsinki ry.

Mediamonitori

Aseman RDS-tiedot:

PS PerusHKI
PI 60BD
AF 97.1

(Tiedot kerännyt JTK)

Artikkelia päivitetty 19.1.2018 klo 18.20: Listätty RDS-taulukko.

Muualla Mediamonitorissa: Lyhytaikaiset radiot 2019


Kommentit

4 vastausta artikkeliin “Radio Vapaa Helsinki aloitti lähetykset”

 1. Make Saturnus avatar
  Make Saturnus

  Liian paljon mainoksia kanavan ohjelmista mutta ei ohjelmien uusintoja. Politiikkakaruselli tms. onko ohjelmaa tullut enempää kuin yksi jakso. Myös kanavan äänenlaatu FM-taajuudella ja netissä huonolaatuinen. Ja esimerkiksi jingle vahvasti yliäänittyy.

 2. Radion uskottavuus kärsii pahasti, kun esimerkiksi tänään 18.3.2019 mainostettiin tapahtumia ”huomenna 7.3.2019”
  Ryhtiuä vähän noihin toistettaviin nauhoituksiin, Please

 3. Weimari avatar

  Äänet tasalaatuisiksi. Ei mikrofonin paukuttelua ja papereiden kahisettelua

 4. Ihan mielenkiintoisia ohjelmia. Pieniä teknisiä puutteita, jotka hiukan haittaavat kuuntelunautintoa, kuten se, että välimusiikit tulevat paljon lujempaa kuin puhe. Samoin jotkut ohjelmat kuulostavat siltä, kuin olisi liian kova MP3-pakkaus päällä tai ehkä se johtuu jostain muusta, mutta siis semmoinen karkea digitaalinen artefakti-mössö. Harmi.