Lyhytaikaisilla radioluvilla kysyntää loppuvuonna

kirjoittanut

kategoriassa

Lyhytaikaisella radioluvalla toimivia radiokanavia on loppuvuoden aikana useilla paikkakunnilla. Eniten taajuuksia on saanut tilapäiseen käyttöön Radio Patmos, joka lähettää vuoden loppuun asti kahdellatoista taajuudella. Patmoksella on kolmen kuukauden pituinen lähetyslupa Helsinkiin, Hollolaan, Hyvinkäälle, Hämeenlinnaan, Joensuuhun, Jyväskylään, Kouvolaan, Lappeenrantaan, Lapualle, Porvooseen, Rovaniemelle ja Ylöjärvelle.

Jyväskylässä lähettävän Kahviradion taajuus on 100,0 MHz ja lähetysteho vain 15 wattia. Asema on jatkumoa viime keväänä toimineille kokeiluluonteisille tapahtumaradioille. Kahviradion lupa on voimassa marraskuun loppuun.

Vironkielinen Finest Plus FM seilaa eri taajuuksilla pääkaupunkiseudulla. Tänä syksynä Viestintävirasto on antanut asemalle lyhytaikaisluvan taajuuksille 102,0 ja 91,4 MHz. Laajalla musiikkivalikoimalla kuuntelijoita pääkaupunkiseudulla tavoitteleva Roll FM toimii puolestaan taajuudella 97,1 MHz. Roll FM lähettää 10. lokakuuta alkaen 9. joulukuuta saakka.

Marraskuun alkupuolella toimii Lapin yliopiston opiskelijoiden Radio Säteily Rovaniemellä taajuudella 89,0 MHz. Joulukuun alussa tulee Helsingissä voimaan radiolupa taajuudelle 105,8 MHz. Tämän ei-julkisen luvanhaltijan taajuudella on aiempien lyhytaikaisten radiolupien aikana kuultu Pasiradion ohjelmaa.

Mediamonitori


Lisää tietoa lyhytaikaisista radioluvista Mediamonitorin tietosivuilla (Lyhytaikaiset radioluvat 2018).

{jcomments off}