Estradi-kanavalla ravilähetyksiä heinäkuun ajan

kirjoittanut

kategoriassa

Digitan lähetysverkon maksuton Estradi-kanava välittää Veikkauksen TotoTV:n ravilähetyksiä heinäkuun ajan, mutta näyttää myös huomenna ja sunnuntaina ravattavan Suur-Hollola-ajon. Kanavapaikalla 28 lähettävällä Estradilla nähdään raveja keskimäärin kaksi tuntia päivässä, mutta isojen ravitapahtumien yhteydessä lähetysaika on pidempi. Ravilähetyskokeilun toteuttaa Suomen Hippos yhteistyökumppaniensa kanssa.

Ravien studiolähetykset ovat ruudussa keskiviikkoisin ja lauantaisin, mutta muina päivinä ravit nähdään suoraan radalta.

– Heinäkuinen kampanja on kokeilu ja palvelee antenni-tv-verkossa olevia katsojia, joita on noin puolet suomalaisista. Kokeilun myötä saadaan päätöksiä tukevaa dataa katsojamääristä ja tietysti myös kesän parhaat ravitapahtumat näkyviin vapaalle tv-kanavalle. Ravien jatkosta Estradi TV:llä ei ole vielä päätetty, mutta jos näyttää siltä, että katsojat löytävät tiensä Estradille, niin se voi olla yksi vaihtoehto esimerkiksi lauantain koosteen tai TotoTV:n studiolähetyksen esittämiselle, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen kertoo.

E-kanavanipussa lähettävän Estradin näkyvyysalue kattaa noin 97 prosenttia väestöstä.

Mediamonitori – Digita