Radiouutiset Mediamonitorista kesäkuussa 2018

kirjoittanut

kategoriassa

Radiouutiset Mediamonitorista kesäkuussa kertoo, että suurin osa viime joulukuussa myönnetyistä radiotaajuuksista on otettu käyttöön, mutta osa luvansaajista odottaa edelleen Viestintävirastolta teknistä radiolupaa. Uutisaiheena on myös vuoden 2020 alussa voimaan tulevien radion ohjelmistolupien vaikutus Pirkanmaan taajuustilanteeseen.

Lauri Niemisen toimittamissa Mediamonitorin radiouutisissa todetaan, että venäjänkielisen Radio Sputnikin ja englanninkielisen Spirit FM:n lähetykset ovat edelleen keskeytettyinä. Yhdeksi uutisaiheeksi on noussut hengellisten tapahtumaradioiden kesäsesongin alkaminen näinä viikkoina. Pirkanmaalla äänessä ovat Suviseurat välittävä Kesäseuraradio sekä Tampereella pidettävien Herättäjäjuhlien Körttiradio. Muita uskontoon liittyviä tapahtumaradioita on lisäksi Keuruulla ja Tampereella.

Uutislähetyksessä on aiheena myös lyhytaikaista toimintaa harjoittavat radiokanavat, joista Radio SUN, Helsingissä lähettävä Yöradio sekä Asikkalaan ja Naantaliin kesäksi laajeneva Järviradio ovat jo äänessä.

Uutiset voi kuunnella yllä olevan linkin kautta tai Soundcloud-palvelussa. Tämä uutislähetys on tehty erityisesti Pirkanmaan ja Satakunnan alueille, sillä lähetys on kuultavissa Pispalan Radiosta lauantaina 2.6.2018 kello 12 ja 18.

Mediamonitori