Jussi Mäntysaari Nelosen radioiden musiikkipäälliköksi

kirjoittanut

kategoriassa

Sanoma-konserniin kuuluvan Nelonen Median radioiden musiikkipäällikkönä aloittaa maaliskuussa Jussi Mäntysaari, joka siirtyy Sanomalle Spotifysta. Mäntysaari vastaa Nelonen Median radioissa erikseen sovittavien kanavien musiikkivalinnoista ja kontakteista levy-yhtiöihin sekä on mukana Nelonen Median tapahtumaliiketoiminnassa. Mäntysaari raportoi Nelonen Median musiikkijohtaja Mikko Koivusipilälle. Tiimissä jatkavat myös Jani Juntunen ja Matti Välisalo.

Mäntysaari on työskennellyt aiemmin myös Bauer Mediassa ja YleX:llä. Jokin aika sitten Sanoma tiedotti, että Radio Rockin ohjelmapäälliköksi siirtyy maaliskuussa Bauer Median musiikkipäällikkö René Mäkinen.

Mediamonitori – Sanoma


Kommentit

2 vastausta artikkeliin “Jussi Mäntysaari Nelosen radioiden musiikkipäälliköksi”

  1. Mäntysaari sopii erittäin hyvin musiikkipäälliköksi, sillä hänellä on kokemusta Radio Cityltä ja The Voicelta.

  2. En jaksa uskoa, että mikään muuttuisi musiikin osalta merkittävästi. Kyllähän sitä toivoisi muutosta parempaan ja monipuolisempaan musiikkitarjontaan, mutta niin kauan kuin Koivusipilä on edelleen päävastuussa homma varmasti jatkuu yhtä yksitoikkoisena ja soitto boikotit pysyvät. En todellakaan tule palaamaan Nelonen Median kanavien kuuntelijaksi. Harmi, että NRJ:kään ei ole palannut musiikillisesti siihen mitä se oli huippuvuosinaan 2009-2013 loppuun.