Eurosportin HD-maksukanavat DNA:n antenniverkkoon

kirjoittanut

kategoriassa

Talviolympialaisten lähestyminen tuo televisionkatsojille kaksi lyhytaikaisella luvalla lähettävää HD-laatuista maksukanavaa, kun DNA:n VHF-taajuuksilla lähettävässä verkossa aloittavat Eurosport 1 ja Eurosport 2. Kanavat näkyvät 25.1.2018 alkaen niissä kotitalouksissa, joissa on mahdollisuus katsella DNA:n välittämiä lähetyksiä. DNA:n lähetysverkko kattaa 85 prosenttia suomalaisista. Eurosport 2 HD on jakelussa 7.4. saakka.

DNA lisää Eurosport 1 HD:n kaikkiin niihin kanavapaketteihin, jotka sisältävät Eurosport 1 SD -kanavan, ja Eurosport 2 HD:n vastaavasti kaikkiin Eurosport 2 -kanavan sisältäviin paketteihin. DNA SportMix -yhdistelmäpaketti sisältää molemmat kanavat. Kanavat lisätään automaattisesti sekä uusiin tilauksiin että pakettien nykyisille tilaajille, eikä tilaajilta edellytetä erikseen toimenpiteitä.

Eurosport 1 HD kanavapaikalla 41 ja Eurosport 2 HD kanavapaikalla 42 ovat Discovery Networks Finlandin kanavia. Aiemmin DNA:n verkossa alkoi tilapäisesti näkyä saman yhtiön TV5 HD. Eurosport-urheilukanavia jakelee Suomessa myös Digita.

Mediamonitori