Roberto Rodriguez YleX:n uuden musiikin ohjelmien tuottajaksi

kirjoittanut

kategoriassa

Radiokanava Basson musiikkipäällikkö ja tapahtumavastaava Roberto Rodriguez siirtyy tammikuussa YleX:n uuden musiikin ohjelmien tuottajaksi. Myös elektronisen musiikin artistina ja DJ:nä tunnetuksi tullut Rodriguez on aiemmin toiminut Bassoradion ohjelmapäällikkönä, tuottajana ja juontajana sekä niin ikään tuottajana NRJ:llä.

YleX:llä aloittaa helmikuussa useita uusia musiikin erikoisohjelmia, joista kanava tiedottaa lisää myöhemmin. Tutut radioäänet eivät kuitenkaan katoa kanavalta, vakuuttaa YleX:n ohjelmapäällikkö Hanne Kautto kanavan nettisivuilla.

– Kerromme pian lisää vuoden 2018 kuvioista, mutta voin luvata jo nyt, että tulemme panostamaan entistä enemmän uuteen ja monipuoliseen musiikkiin. Olemme iloisia, että saimme joukkoomme Roberton, joka on musiikki- ja media-alalla tunnettu ja luotettu ammattilainen. Roberton avulla vahvistamme vanhoja ohjelmia ja kehitämme uusia avauksia, Kautto kertoo.

Rodriguez kuvailee YleX:lle tulevia uusia ohjelmia raikkaiksi ja asiantunteviksi.

– YleX:llä on merkittävä rooli uuden musiikin esittelijänä sekä musiikin monipuolisuuden rikastuttajana, Rodriguez sanoo.

Mediamonitori – YleX