Podcasteja lähettävä Totuus FM aloittanut Helsingissä

kirjoittanut

kategoriassa

Pääkaupunkiseudulla on toiminut jo parin viikon ajan podcasteja ja musiikkia lähettävä radiokanava, joka kuuluu voimakkaimmin Pohjois-Helsingin alueella taajuudella 105,0 MHz. Kyseessä on Totuus FM -niminen lyhytaikainen radiokanava, jonka lähetyksiä voi kuunnella myös netissä. Harrasterojektina pyörivän Totuus FM:n taustalla on Pasi Lahtinen.

Totuus FM lähettää tällä hetkellä kolmea podcast-sarjaa eli Hessunkahvilaa, Boss Level Podcastia ja Inspiradiota. Podcastien ohella radio soittaa lähinnä ulkomaista 1980- ja 90-luvun elektromusiikkia.

Lahtisen mukaan Totuus FM pyrkii lisäämään kuuntelijoiden tietoisuutta hyvistä ja järkevää sisältöä tarjoavista podcasteista. Radio voi välittää myös vaihtoehtoisten suomalaisten nettiradioiden ohjelmaa lähinnä iltaisin.

Totuus FM:n 50 watin tehoinen lähetin on Helsingin Pitäjänmäellä. Aseman lupa on voimassa 23. lokakuuta saakka.

Mediamonitori