Radio ihme ja kumma vauhtiin Salossa

kirjoittanut

kategoriassa

Salossa aloittaa ensi keskiviikkona lähetykset uusi lyhytaikaisella radioluvalla lähettävä radioasema Radio ihme ja kumma. Radiokanava kuuluu Salon keskustassa taajuudella 101,7 MHz. Radiolupa on voimassa toukokuun loppuun.

Radiokanavan taustalla on vuonna 2016 perustettu yleishyödyllinen yhdistys Ihme ja Kumma Tuki ry. Se ylläpitää Salon keskustassa Ihme & Kumma –kaupunkiolohuonetta, jossa sijaitsevat kahvila ja radion studio. Yhdistyksen päätavoitteena on tukea kehitysvammaisten työllistymistä ja elämän hallintaa sekä ylläpitää arjen taitoja kehittävää työpajaa.

Radio ihme ja kumma lähettää juonnettuja lähetyksiä aluksi iltapäivisin. Ohjelmistossa on haastatteluja ja juttuja Salon ajankohtaisista asioista. Ohjelmantekijöinä ovat Anais Lehdonvalo ja Niko Mikkonen.

Ihme & Kumma Tuki ry:n perusti vuonna 2015 musiikkiyhdistys Salon Vaijerit ry, joka pyöritti omaa radiokanavaa, Vaijeriradiota, Salossa vuosina 2014-2016.

Mediamonitori

Päivitys 26.2.2017 klo 14.50: Lisätty ohjelmantekijöiden nimet.


Aiheesta muualla: Jokapaikan Reetta 11.2.2017: Ihmeessä ja Kummassa


Kommentit

Yksi vastaus artikkeliin “Radio ihme ja kumma vauhtiin Salossa”

  1. Mitä ohjelmaa voimme kuunella tältä Ihme ja Kumma radiokanavalta.