AlfaTV ja Järviradio välittävät Tangomarkkinat

kirjoittanut

kategoriassa

Seinäjoen Tangomarkkinat Oy:n tuottamat Tangomarkkinat kuuluvat tänä vuonna Järviradion taajuuksilla. Tilaisuuden televisioinnista vastaa AlfaTV. Viime vuosina Tangomarkkinat on näkynyt ja kuulunut Ylen kanavilla. Sitä ennen se nähtiin MTV:llä.

AlfaTV:n talouspäällikkö Harri Lindell kertoo Mediamonitorille, että Tangomarkkinat on erinomainen paikka tuoda uutta kanavaa esille.

– Kanavamme on toiminut vuodesta 2013, joten tietoisuus kanavan olemassaolosta on nousussa. Lähetämme Seinäjoelta kummankin finaalilähetyksen lisäksi juhlakonsertin. Keskustelemme myös semifinaalien ja karsintojen televisioinnista, Lindell paljastaa.

Järviradio seuraa Tangomarkkinoiden tunnelmia pitkin vuotta. Kanavalla kuullaan suorat radioinnit finaalien karsinnoista sekä itse finaaleista.

Mediamonitori – Seinäjoen Sanomat


Kommentit

3 vastausta artikkeliin “AlfaTV ja Järviradio välittävät Tangomarkkinat”

  1. The JT avatar

    Harmi kun Ylekin jänisti Tangomarkkinoiden kanssa. En ole mikään tango-fani mutta varmasti moni vanhus tai vanhempi henkilö tulee kaipaamaan. Toivottavasti Alfa TV näyttäisi Tangomarkkinat netissä myös ulkomaille, sillä ulkosuomalaisten parissa on paljon Tangon ystäviä.

  2. Hermanni avatar
    Hermanni

    Ei tietoa onko AlfaTV satelliittijakelussa. Ainakin niiden netti-tv:n kautta lähetys näkyy käsittääkseni myös ulkomailla.

  3. Joo, huomasin, että Alfa TV näkyy myös ulkomailla netin kautta mutta harmi vaan kun ei Chromecast tukea. Ilmeisesti ei ole Canal Digitalin tarjonnassa.