Netissä lähettävä PirateRadio aloittaa ULA-taajuudella

kirjoittanut

kategoriassa

Viime lokakuussa nettiradiona aloittanut PirateRadio laajentaa tiistaina lähetykset pääkaupunkiseudun ULA-taajudelle 102,0 MHz. Samalla kanava aloittaa juonnetut lähetykset. Juontoa kuullaan arkisin kello 7.30-10.00 ja 15.30-17.30. Lauantaisin ja sunnuntaisin juonnettua ohjelmaa lähetetään kello 12-16.

Uuden radiokanavan omistaa Saaristomedia Oy. PirateRadion lähetyslupa on voimassa 10.1.-9.4.2017. Saaristomedian tavoitteena on saada kanavalle pysyvämpi ohjelmistolupa.

– Tavoittelemme jatkuvaa lähetyslupaa ja toimintaa, jossa tulokulmamme on Suomenlahden oma kanava. Samoin tarkoituksena on saada jo ennen kesää taajuksia käyttöön, jotta katamme rannikkoa laajemmin kuin vain Uudenmaan alueella, yhtiöstä kerrotaan.

Mediamonitori


Päivitys 21.1.2016 klo 11.30: Lisätty yhtiön edustajan kommentti pysyvämmästä toimiluvasta ja radiotoiminnan laajentamisesta.