Mediamonitorista lisää omaa tuotantoa

kirjoittanut

kategoriassa

Mediamonitori jatkaa uutisten tuottamista, mutta käytäntöjä on uudistettu vuoden 2016 loppupuolella. Pyrimme tekemään entistä enemmän omaa tuotantoa, mutta lainaamme uutisia myös muista lähteistä sopivissa määrin. Tavoitteena on pitää sivuston seuraajat mukana kotimaan radio- ja tv-alan tapahtumissa. Myös ääniuutisten ja -juttujen tuottaminen jatkuu.

Panostaminen omaan tuotantoon näkyy lähinnä uutisten julkaisutiheydessä. Taustoitukseen panostetaan, joten jokin uutisaihe ei välttämättä päädy nettisivuille saman tien, vaan mahdollisimman pienellä viiveellä. Taustojen tarkistaminen toisistaan riippumattomista tietolähteistä saattaa joskus viedä jopa päiviä, mutta uutisia voidaan silti julkaista, kunhan lähteitä on riittävästi. Usein uutisia myös päivitetään ja tietojen muuttamisesta tai lisäämisestä mainitaan erikseen uutisen lopussa. Muualta lainattujen juttujen yhteydessä mainitaan tietolähde nettilinkkeineen joko uutisen lopussa tai uutistekstissä.

Ääniuutisia tehdään kerran kuukaudessa SoundCloud-palveluun. Osa uutislähetyksistä päätyy myös radioon. Mediamonitorin yhteistyötahoja ovat muun muassa Scandinavian Weekend Radio, Pispalan Radio ja Järviradio Puhe pääkaupunkiseudulla. Kanavat toimivat vain uutisten välittäjinä. Aihevalinnat tehdään Mediamonitorin toimituksessa.

Mediamonitori

{jcomments off}